Vi fotade & fotade och för ovanlighetens skull blev det många härliga foton. Dessa är sånna här mysiga foton, och stunder som man helst aldrig vill glömma. Tur är väl att det kommer nya sådana "moments"...
Bilja är den som charmar oss totalt och börjar spinna mitt under fotograferingen!!! Då blev det en liten pusspaus...den lilla gumman är så rar. När hon väl ledsnat och började gnälla var hon fullkomligt nöjd med att få komma upp i handen.
Alla de små putsar lite på sig själva och ibland kan någon råka få brorsans eller syrrans tass eller ben i munnen, men det spelar ingen roll alls. Flora är en cool och lugn mamma som låter oss älska hennes barn. Hon säger inte ifrån när vi vill pilla och gosa med dem. Hon lånar ut dem som fotomodeller utan några bekymmer. Det enda som hindrar oss från att hålla på med dem hela tiden är att de faktiskt behöver sin sömn. Det har hänt att jag somnat på golvet utanför bolådan...behöver jag tala om att jag var helt bortdomnad och mycket mör när jag vaknade.
Det har ju inte hänt såå himla mycket på dessa dagar, förutom bra viktöktning, och att det är lite stadigare och större. Nu väntar vi på att ögonen ska öppnas. Det finns därför inte massor att skriva men då bjuder vi på massor av foton istället !

 

Fjällko på grönbete ..?
...sträcker ut i galopp !
Bisse Videkisse snusar & sussar
 
Mums !
Blå Baldersbrå myser med mamma
Kram mamma !
Bide Svartvides goosmage !
De ska va gött å leva !
Bilja Tigerlilja tvättar sig lite.
Gjord för att pussas på !
Som en marsipanros...
Mera marsipan...
Tålmodig moder
Pusspaus !
Hejdå!