Vilken superhelg vi har haft i Oslo denna gång! Långt över våra förväntningar och önskemål! Inte bara resultaten som varit fantastiska utan även resesällskapet och de människor vi mött. Vi hade dessutom turen att hamna i en rad där det "bodde" många bekanta och härliga personer! Vi har haft väldigt trevligt och mycket, mycket roligt! Många tårar har trillat av glädje och skratt.
Resan gick bra och visst vill väl alla ha sightseeing i Oslo både på kvällen när man kommer fram men även på morgonen på vägen till utställningen!?! Varför köra raka spåret ? Naturligtvis bokar man ju då ett hotell som ligger på andra sidan av stan... och ska man bo på rökrum ska det såklart lukta rök eller? Det gjorde iallafall våra två rum, trots tappra försök att vädra ur det värsta.
Då Cendis silver "försvunnit" så börjar han nu om i grupp 1 och mister därigenom sin tidigare Champion-titel. Cendi och Ulrika började därmed lördagen med en färgbedömning. Synd då han annars kunde ha blivit IC i helgen.
 
S*Florinellas Cendi Lavendi och IC S*Tante Bluhmes Zico
myser på hotellrummet.
 
Zico softar i sängen
Cendi softar oxå
 
Men inte Eis! Han bara busar =)
 
S*Florinella's Eis Edelweiss poserar i buren i hallen.
 
Matte Ullis bär fram till domare Anne Veland
Anne gillar honom jättemycket och han blir EX 1 och senare även NOM
 
CH S*Florinella's Czack Gyllenlack alias Knas, är också på plats sammen med sin matmor ...
som också skulle kunna gå under namnet Knas =)
Czack har kommit på en egen tävling som går ut på se vem som kan blåsa upp sina morrhårskuddar bäst.
Lugnande är dock att båda hans domare denna helgen, Raymond och Anne känner och påpekar att det finns fina rena sidolinjer därunder =)
Czack får sina Cacib denna helg och blir även bästa hane i grupp 4 på söndagen, på lördagen var han alldeles för blyg och ville inte visa upp sig.
 
S*Florinella's Cendi Lavendi
 
Zico nybliven IC
Foto: Angelica Thulin
 
DK ZACS Goodwill med en del av sin rosettskörd =)
fina profilen...
 
 
Czack igen
 
Eis poserar
 
 
 
 
Tack till alla trevliga människor vi träffat och umgåtts med =)