Stolt mamma är:

ICS*Sannafjällets Flora

?

B-kullen född 8/9-2005

1 dag
Dagbok


Namn
Födelsevikt
Ems-kod
Kön
Status
Bisse Videkisse
107g
a 03
hane
Bor hos Katarina Andersson
Blim Änglaglim, alias Baby Vitnos
108 g
n 09
hane
Angelmum
Blå Baldersbrå
114 g
a(s)
hane
Bor hos familjen Westerlund
Bide Svartvide
120 g
n
hane
Alexander Blom
Bilja
106 g
ns09
hona
Bor hos familjen Westerlund

Lilla underbara Bide stannar hos oss och är vår sons katt, han fick Bide i namnsdagspresent av mig. Jag vet faktiskt inte om jag hade klarat av att skiljas från honom... så helt osjälviskt var det inte! Han är vår hjärtekatt! Det är underbart att se Alexander och Bide sova tillsammans, nära, nära varandra.

 

En liten förklaring som jag låter ligga kvar på denna sida:
Flora måste ha haft en annan smak än matte...


I dagsläget är det nog bara att inse kalla fakta. Pälsarna kommer inte och det innebär ju att det är en annan pappa. Flora måste under mystiska omständigheter ha smitit ut, det är den enda förklaringen jag kan hitta.Hur det har gått till och vem som är pappa...Det vet bara Flora!!! Trots att Flora och jag har en mycket bra kommunikation så är den inte så bra...tyvärr.

Men, de är fortfarande Floras bebisar och vi älskar dem mycket högt, och kommer att göra allt som står i vår makt för att hitta bra hem åt de små liven. Besvikelsen är naturligvis ändå mycket stor, de förstår nog alla som planerat en kull. Man letar hane, väntar på löp, väntar på rosa juver, väntar på nedkomst. Vad blir det för kön, färger osv. Men en liten fundering har gnagt i oss ända sen de föddes, då det blev lite oväntad färgfördelning. Men de hade ju kunnat vara slumpen, förutom då med Bilja, som inte heller utvecklar sin röda "paddfärg". Hur många gånger har vi inte kollat hennes kön, letat efter röda strån. Det lilla röda som vi har sett, är troligen bara rufism, alternativt att jag intalat mig själv att det finns där...viljans makt är stor.

Just nu försöker jag samla kraft att fortsätta, för detta är tungt..Dessutom så hade jag gärna velat spara en hona till mig själv från denna kombinationen. Vi smider nu nya planer för att hitta tillbaka till det roliga i avelsarbetet. Men visst känns det emellanåt, som om jag vill återgå till att bara vara vanligt "kattägd" igen.

Men nu ska vi njuta av våra underbara, jättebusiga, superkeliga huskattsbebisar i några veckor till, tills de flyttar. Vi har flera som är intresserade av en liten huskattunge, men de har inte bestämt sig för vilken ännu.